2441076029,2441081260 Υψηλάντου & Γαριβάλδη, Καρδίτσα europlan-k@hotmail.com
hero image

 

Παπαβασιλείου
Ενεργειακά Κουφώματα


 

Η εταιρία Europlan Παπαβασιλείου δραστηριοποιείται από το 1999 στον τομέα της κατασκευής αλουμινίου. Ωστόσο, συνεχώς αναβαθμιζόμενη από πλευράς εμπειρίας, ανθρώπινου δυναμικού και νέων τεχνολογιών, βρίσκεται στη σημερινή της μορφή. Η Europlan Παπαβασιλείου στελεχώνεται από ανθρώπους που διαθέτουν πείρα και άριστη τεχνογνωσία, επιστέγασμα της πολυετούς και πετυχημένης αυτής παρουσίας.

Η εταιρεία έχει στις εγκαταστάσεις της έναν υπερσύγχρονο ηλεκτρομηχανικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς και έμπειρο τεχνικό προσωπικό, τα οποία της επιτρέπουν να κατασκευάζει κουφώματα σύμφωνα με τις πιο αυστηρές γερμανικές προδιαγραφές.

Με τη μοναδική μας εξειδίκευση και εμπειρία, παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής ενώ ταυτόχρονα αποσκοπούμε στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Είμαστε δίπλα σας από την πρώτη στιγμή, από την πρόταση και τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση και την κατασκευή, αναλαμβάνοντας υπεύθυνα ολοκληρωμένες λύσεις κουφωμάτων αλουμινίου. Οι απλές διαδικασίες, η συνέπεια, η εργατικότητα και το ειλικρινές ενδιαφέρον για την ικανοποίηση του πελάτη, είναι οι βασικές αρχές που χαρακτηρίζουν την εταιρία μας και την έχουν καθιερώσει ανάμεσα στις πιο αξιόπιστες και ανταγωνιστικές εταιρίες κατασκευής και τοποθέτησης αλουμινίου στη χώρα.

Συνεργαζόμαστε με ένα δίκτυο κατασκευαστικών επιχειρήσεων, τεχνικών εταιριών αλλά και ιδιωτών που μας έχουν εμπιστευθεί και θεωρούν εξασφαλισμένη την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων μας. Χάρη στο συνδυασμό τεχνολογικής υπεροχής και αισθητικής τελειότητας προσφέρουμε άριστη λειτουργικότητα και αποτελέσματα που είναι αδύνατο να μη σας ικανοποιήσουν. Η εταιρία μας εγγυάται ανταγωνιστικές τιμές, άριστη γνώση της κατασκευής και τοποθέτησης κουφωμάτων αλλά και ειδικών, προσαρμοσμένων στις επιθυμίες σας, κατασκευών αλουμινίου που θα βελτιώσουν ραγδαία την εικόνα και την αισθητική του χώρου σας.

Ενισχύστε την ποιότητα ζωής σας και ταυτόχρονα εξοικονομείστε μέσω της ευελιξίας και της οικονομίας των κατασκευών μας.

 

Επιλέξτε σήμερα κορυφαία ποιότητα και αισθητική!

 

Κατασκευές αλουμινίου, συνθετικά κουφώματα, ξύλινες εσωτερικές πόρτες, ρολά, γκαραζόπορτες, πόρτες ασφαλείας, Καρδίτσα.

Η πολυετής συνεργασία της εταιρίας με καταξιωμένους ευρωπαϊκούς οίκους κατασκευαστών πρώτων υλών Schϋko, Elvial, VEKA, και GU, εγγυάται την υψηλή ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Η θερμομονωτική, ηχομονωτική και λειτουργική συμπεριφορά των προϊόντων μας, αλλά και η υψηλή και διαχρονική αισθητική τους είναι γνωστή και εκτός του Νομού Καρδίτσας.